Tomaten plaattaart


< overzicht

Ingredienten

  • 8 plakjes bladerdeeg

    1 groene paprika

    250 gram cherrytomaten

    185 gram pesto

    1 rode ui

    150 gram salami

    100 gram geraspte Roodbonter kaas pittig

    Bakpapier

Bereiden

1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Laat het bladerdeeg ontdooien. Bekleed een ovenschaal of bakblik met bakpapier. Verdeel het bladerdeeg over het bakpapier en prik met een vork gaatjes in de bodem.

 

2. Snijd de paprika, salami en rode ui in reepjes. Halveer de cherrytomaten. Smeer de pesto over het bladerdeeg en verdeel de paprika, salami en ui hierover. Strooi daarna de cherrytomaten hierover en als laatste de Roodbonter kaas.

 

3. Plaats de taart in de oven en bak deze in het midden van de oven in ca. 45 min. goudbruin en gaar.

Roodbonter koe