Luxe croque madame


< overzicht

Ingredienten

  • 4 sneetjes Brioche

    4 portobello paddestoelen

    8 kleine eieren

    200 gram geraspte Roodbonter pittig

    4 stukjes Foie Gras of Paté naar keuze

    Balsamicocreme

    4 ronde stekers

Bereiden

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.

 

2. Steek 4 rondjes uit de sneetjes brioche.

 

3. Maak de olijfolie aan met peper en zout en druppel dit in de porto bello’s.

 

4. Plaats de porto bello’s en brioche in de oven en bak deze 5 minuten. Bak ondertussen 4 kleine eieren in een bakpan en steek deze uit met de steker.

 

5. Haal de Brioche uit de oven en keer de porto bello’s om met de bolle kant naar boven, bestrooi deze met Roodbonter kaas en bak nog 2 minuten in de oven.

 

Opmaak: Brioche onder met daarop de porto bello, het gebakken spiegelei, ernaast de paté of foie gras. Maak streepjes met de basamico over het geheel heen.

Roodbonter koe