Gevulde broodjes met pesto


< overzicht

Ingredienten

  • Kant en klaar deeg voor broodjes

    1 potje pesto

    Olijfolie om in te vetten

    200 gram blokjes Roodbonter pittig of mild

    1 bakje Italiaanse tomatensaus

Bereiden

1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een ronde ovenschaal in met olijfolie.


2. Haal het deeg uit de verpakking en leg de broodjes los neer. Maak een inkeping in de broodjes en plaats in elk broodje een blokje kaas. Druk weer dicht zodat de kaas er niet uit kan lopen.


3. Rol elk broodje door de pesto heen. Leg in de ovenschaal met wat ruimte ertussen, ze gaan nog uitzetten in de oven. Bak 30-40 minuten tot de broodjes goudbruin zijn.


4. Verwarm ondertussen de tomatensaus. Haal de broodjes uit de oven en plaats de saus in het midden.

Roodbonter koe