Boer EvertZo’n kleine 100 jaar geleden besloot Evert Korver (de opa van boer Evert) om een kaaspakhuis te bouwen in de Nieuwstraat te Bodegraven voor zijn kaas groothandel, Korver Kaas. Dit resulteerde in 2 natuurpakhuizen die vandaag de dag nog steeds in gebruik zijn! Samen met zijn schoonzoon Jan Fokker (de vader van boer Evert) kocht hij later ook een melkveehouderij. Boer Evert hielp van jongs af aan al mee op de boerderij en in de kaashandel van zijn vader. Sinds enkele jaren is boer Evert trotse eigenaar van beide bedrijven en runt hij deze dagelijks met veel plezier en toewijding.


Boer Evert is dan ook elke ochtend om half vijf tussen zijn meiden te vinden om hen te melken. Vervolgens gaat hij door naar kantoor waar hij de rol van kaashandelaar vervult bij zijn eigen kaas groothandel, Korver Kaas.
Naast boer en kaashandelaar is boer Evert ook de trotse vader van 5 kinderen. Zijn zoon Floris, helpt op zondag en in de vakanties mee op de boerderij. Het zit in de familie zullen we maar zeggen. Benieuwd naar hoe boer Evert op het idee voor Roodbonter Kaas is gekomen? Kijk dan naar bovenstaande video.


Roodbonter kaaswielen, Roodbonter extra romige kaas van de meiden van boer Evert